THE CHEMISTRY BRAND – ett varumärke från DECIEM.

Lanserades ursprungligen som ”Hand Chemistry” men har efterhand utvecklats till att omfatta anti-age produkter både för hand och kropp under varumärket The Chemistry Brand. Istället för att fokusera på enbart återfuktning av kroppen, har varumärket tagit en anti-age position, vilket är ett av de mest angelägna områdena inom hudvård idag.

Alla DECIEM-produkter är fria från parabener, sulfater, mineralolja, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animaliska oljor, benzalkonium chloride, koltjärfärger, formaldehyd, kvicksilver, oxybenzon. Om du har frågor om någon ingrediens som vi använder, vänligen kontakta oss och DECIEM’s laboratorium ger ett svar. Testar inte på djur och betalar inte andra för att göra det. Av denna anledning säljs inget av våra varumärken i Kina eftersom de kräver djurförsök för att få registrera produkter till försäljning.

DECIEM satsar stort på sina sociala kanaler och har en unik transparent dialog med tusentals följare världen över vilket vi ser som en otrolig styrka.

HAND CHEMISTRY
PRO-REPAIR SKINCARE FOR HANDS.

Koncentrerad multifunktionell handkräm som behandlar flera tecken på hudåldrande på händerna. Den extrema koncentrationen med 19,5% aktiva komplex förbättrar fasthet, elasticitet, densitet, jämnhet, lyster, struktur, smidighet och återfuktning.

Rek pris 139 kr, 30 ml / 299 kr, 100 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

HYALURONIC BODY MIST.
ADVANCED HYALURONIC ACID IN A MIST.

Lätt och uppfriskande spray med lågmolekylär hyaluronsyra i kombination med återfuktande växtbaserad D-glukos som ger en djupgående återfuktning. Produkten absorberas omedelbart och ger direkt och långvarig återfuktning vid fortsatt användning.

Rek pris 279 kr, 150 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

HYALURONIC CONCENTRATE.
A BIG TUB OF HYALURONIC ACID.

En stor flaska hyaluronsyra som innehåller en mycket hög koncentration av hyaluronsyra tillsammans med en bas av rödalger och tamarind som stärker huden. Kontinuerlig användning bidrar till återfuktning samtidigt som produkten förbättrar hudstruktur och upptagningsförmågan av aktiva ingredienser.

Rek pris 399 kr, 240 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

HEEL CHEMISTRY.
STOPS THE HARD SKIN CYCLE.

Hälkräm som stoppar hudhärdningscykeln. Till skillnad från traditionella krämer för hälar, som fokuserar på att avlägsna hård hud, återfuktar vårt 19,5% aktiva komplex topikalt den spruckna huden samtidigt som den återfuktar på djupet för att undvika hudhärdningscykeln. Innehåller marint komplex som kliniskt har visat sig förbättra hudstrukturen och återfuktningen, samtidigt som extrem torrhet motverkas. Denna formula innehåller inte karbamid eller syror.

Rek pris 239, 100 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

INHIBITIF BODY SERUM.
KEEPS YOU LOOKING HAIR-FREE FOR LONGER

Kroppsserum som motverkar inåtväxande hårstrån och minskar återväxt av hår. Innehåller avancerade teknologier för att minska utseendet av håråterväxt, irritation, rodnad och inåtväxande hårstrån, medan hyaluronsyra återfuktar på djupet.

Rek pris 399 kr, 240 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

INHIBITIF FACE SERUM.
FIGHTS THE LOOK OF FACIAL HAIR REGROWTH.

Innehåller avancerade teknologier för att minska utseendet på håråterväxt, irritation och rodnad, samtidigt som hyaluronsyra återfuktar på djupet.

Rek pris 279 kr, 30 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

”GLOW” OIL.
DHA-FREE ALTERNATIVE TO SELF-TAN.

DHA-fritt alternativ till brun-utan-sol. Snabbabsorberande återfuktande torrolja för kroppen som ger en gyllene lyster direkt vid applicering samtidigt som vårt DHA-fria hallonbaserade keto-socker ger en långvarig effekt redan efter 2-3 dagars användning. Produkten inriktar sig mot att förbättra hudens struktur, lyster, jämna ut hudtonen och vara ett alternativ till traditionella brun-utan-sol-produkter.

Rek pris 369 kr, 100 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

RETIN-OIL.
PRO-REPAIR BODY OIL FOR SCARS, STRETCH MARKS AND DAILY CARE

Högkoncentrerad torr kroppsolja som kombinerar nästa generation anti-age retinoidkomplex (1%) som bekämpar flera tecken på hudåldrande tillsammans med vitamin C och E, hudstärkande amazoniska oljor, och röd djuphavsalg för att förbättra utseendet på hudmärken, bristningar , celluliter, torra områden, ojämnheter och missfärgningar.

Rek pris 299 kr, 100 ml

LÄS MER OCH LADDA NER BILDER HÄR …

VIP-BEHANDLING

Prova en av våra behandlingar

KONTAKT

Vi älskar möten kontakta oss