SKINBETTER SCIENCE

Ny medicinsk, prisbelönta och innovativa hudvårdsserie.

Vi är stolta över att få presentera Skinbetter science™, en ny klinisk hudvårdsserie som kommer att finnas på utvalda kliniker och hudvårdsmottagningar i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. Skinbetter science™ grundades 2015 i USA och sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de genom banbrytande tekniker från olika platser i världen levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie.

Väljer du oss och Skinbetter sience som partner får du

Avancerade kliniska hudvårdsprodukter med oöverträfflig effekt, säkerhet och elegans som samtidigt ger en lyxig konsumentupplevelse. Vi har för avsikt att tillsammans med Skinbetter science™ endast erbjuda prisbelönta, kliniskt beprövade, effektiva och eleganta hudvårdsprodukter både nu och i framtiden.

Reflect the beauty of sience

PRODUKTER OCH FÖRE/EFTER BILDER

Läs mer om alla produkter och studier .

DERMAROME MEDICAL

Dermarome tar steget in på den medicinska marknaden med Pharmaskincare och Skinbetter sience.

NYHETER FRÅN SKINBETTER SCIENCE

Dermarome Medical

Nu tar vi steget in på den medicinska marknaden med Dermarome Medical. Vi är stolta att få presentera vår nya avdelning Dermarome medical där vårt fokus är medicinsk hudvård. Under hösten lanserar vi två nya varumärken i kategorin medicinsk hudvård; Skinbetter...