Priori
Prodnr.
12622030

Q+SOD - Brightening Serum

Ett uppklarnande serum med en kombination av retinol, mjölksyra och botaniska extrakt från lakritsrot och mullbär jobbar aktivt uppljusande på ojämn hudton och pigmenteringarna, medan kraftfulla antioxidanter motverkar framtida solskador.
Försäljningspris
1299,00 kr
I lager

Beskrivning

Ett uppklarnande serum med en kombination av retinol, mjölksyra och botaniska extrakt från lakritsrot och mullbär jobbar aktivt uppljusande på ojämn hudton och pigmenteringarna, medan kraftfulla antioxidanter motverkar framtida solskador. Retinol (A-vitamin) och Qsod förbättrar hudstrukturen och ger en klarare hudton.

Instruktioner

Använd 1-2 pump på områden med ojämn hudton i ansiktet, halsen och dekolletaget. Massera in. Använd en till två gånger dagligen. Försiktighetsåtgärder: Innan regelbunden användning av produkten, testa produkten på ett litet område på underarmen. En lätt stickande känsla kan uppstå vilket är helt normalt. Om irritation uppstår, avsluta och kontakta läkare. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen och använd endast enligt anvisningar. Förvaras oåtkomligt för barn. Varning för solskador: Denna produkt innehåller en betahydroxisyra (AHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, använd skyddande klädsel och begränsa solexponering under användandet av denna produkt och en vecka efteråt.

Detaljer

Produkt nr.
12622030
Lager
498
Storlek
30 ml
Lanseringsdatum
2018-09-19
GTIN
858526007382

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg