BASECAMP FOUNDATION

DermaCare är namnet på vårt CSR program, där vi strävar efter att göra en skillnad. Ett av våra samarbeten är med Basecamp Foundation där vi stödjer deras olika projekt i Masai Mara, Kenya. Basecamp Foundation grundades av Sven Wilhelmsen 1998. och är en ideell stiftelse som arbetar för att förbättra förutsättningarna för både människor, djurliv och miljö genom ekoturism. I sitt hjälparbete fokuserar de på skydd av natur, miljö och djurliv, bevarandet av lokala kulturer, traditioner och hantverk, utbildning, arbete och hälsofrågor. Under årens lopp har Basecamp Foundation blivit en del av vår kultur och vi följa alla projekt och utveckling i regionen med stort intresse.

Look Good Feel Better

Look Good… Feel Better är ett humanitärt program, som startades i USA 1989 och som nu finns i ett 20-tal länder runt om i världen. I Sverige startade programmet våren 2003. Bakom programmet i Sverige står KoHF, Kosmetik- och hygienföretagen och ledande kosmetikföretag. Tack vare dessa företag kan Look Good… Feel Better erbjuda kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

Under kursen används ett brett sortiment av hudvårds- och makeupprodukter, två av våra varumärken bareMinerals och Avène är med och sponsrar med produkter. 

www.lookgoodfeelbetter.se