Mario Badescu
Prodnr.
15413429

DRYING LOTION (PLASTIC)

Mario Badescu Drying Lotion är en effektiv och snabbverkande punktbehandling för blemmor.

Försäljningspris
269,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Mario Badescu Drying Lotion är en effektiv och snabbverkande punktbehandling för blemmor.

En prisbelönad lösning som innehåller salicylsyra, svavel och zinkoxid som tillsammans hjälper till att avlägsna och minimera uppkomsten av orenheter. Passar alla hudtyper och är även lämplig för känslig hy.

Instruktioner

Innan du går och lägger dig, efter rengöring och toner, doppa en bomullspinne i det rosa sedimentet längst ner i flaskan. Klappa försiktigt på ytan av blemman; undvik att gnugga. Använd inte samma bomullspinne igen, utan använd den andra sidan för att förhindra spridning av bakterier. Låt produkten torka och skölj sedan av på morgonen. Observera att produkten inte bör användas på skadad hud. Om du behöver en daglig behandling rekommenderar vi våra Drying Patch Blemish Patches!

#MBSKINTIP: Undvik att skaka flaskan. Om oavsiktligt skakad, placera helt enkelt flaskan på en jämn, platt yta och låt den vara ostörd i några timmar. På så sätt kommer din Drying Lotion att återgå till sitt normala tillstånd. Du kan också använda Drying Lotion för att behandla ytliga blemmor på rygg, bröst och nacke.

Detaljer

Produkt nr.
15413429
Lager
410
Storlek
29 ml
Lanseringsdatum
2024-06-03
GTIN
785364134294

Ingredienser

Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, Camphor, Sulfur, Zinc Oxide, Talc, Glycerin, Salicylic Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg