Mario Badescu
Prodnr.
15415421

The Clear Look Kit

Upptäck Mario Badescus Clear Look Kit, den ultimata lösningen för att tackla blemmor. Kitet innehåller två kraftfulla produkter: Drying Lotion för kvällsbruk och Drying Patches för morgonanvändning. Tillsammans arbetar de för att jämna ut och torka ut blemmor över natten och ger samtidigt en osynlig behandling under dagen. Ge din hud det stöd den behöver för en klarare och fräschare hud.

Försäljningspris
299,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Mario Badescus Clear Look Kit är en komplett lösning för att hantera blemmor. Kitet innehåller två effektiva produkter:

Drying Lotion: Denna prisbelönta lösning är en kraftfull motståndare mot blemmor. Den innehåller salicylsyra, svavel och zinkoxid som arbetar tillsammans för att dra ut orenheter från huden och torka ut ytliga blemmor medan du sover. Formulan är mild och passar även känslig hud.
Drying Patches: Dessa effektiva punktbehandlingar är speciellt designade för att minimera och torka ut ytliga blemmor. De klara, tunna lapparna smälter in med huden och kan användas diskret under dagen. Med salicylsyra för att rengöra porerna, niacinamid för att balansera talgproduktionen och C-vitamin för att främja kollagenproduktionen, samt tea tree-olja och vulkanisk aska för att lugna irritationen och hyaluronsyra för att hålla huden återfuktad, är dessa lappar snabbverkande och effektiva.

Instruktioner

Drying Lotion: Innan du går och lägger dig, efter rengöring och toner, doppa en bomullspinne i det rosa sedimentet längst ner i flaskan. Klappa försiktigt på ytan av blemman; undvik att gnugga. Använd inte samma bomullspinne igen, utan använd den andra sidan för att förhindra spridning av bakterier. Låt produkten torka och skölj sedan av på morgonen. Observera att produkten inte bör användas på skadad hud.

Drying Patch: Placera plåstret över fläcken och låt verka i några timmar eller över natten. Använd inte på skadad hud.

Detaljer

Produkt nr.
15415421
Lager
608
Storlek
1 Set
Lanseringsdatum
2024-06-03
GTIN
785364154216

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg