Elemis
Prodnr.
2240469

Skin Bliss Capsules (60 Caps)

Kapslarna som används på morgonen innehåller moringaolja och rosextrakt som lungnar och ger näring. Kapslarna som används till kvällen innehåller lavendel som lugnar och rengör huden från dagliga föroreningar.

Försäljningspris
1189,00 kr
I lager

Beskrivning

Framtagen med en optimal nivå av antioxidanter för att minimera synliga tecken på hudens åldrande samtidigt som huden återfuktas. Kapslarna som används på morgonen innehåller moringaolja och rosextrakt som lungnar och ger näring. Kapslarna som används till kvällen innehåller lavendel som lugnar och rengör huden från dagliga föroreningar.  Masseras in försiktigt på morgonen och kvällen för att stimulera mikrocirkulationen. De aromatiska essentiella oljorna ger en sensorisk effekt av lugn och stillhet. Stressad, trött och åldrad hud blir som ny igen och strålar utav lyster.

Instruktioner

Applicera innehållet i den rosa kapseln (ros) på morgonen och innehållet i den gröna kapseln (lavendel) på kvällen på rengjord hud under din fuktkräm.

Detaljer

Produkt nr.
2240469
Lager
25
Storlek
60 pcs
Lanseringsdatum
2023-10-15
GTIN
641628404698

Ingredienser

Pink/Day: Moringa Oleifera Seed Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Tocopheryl Acetate, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Rosa Centifolia Flower Extract, Fragrance (Parfum), Limonene.


Green/Night: Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Lavandula Hybrida Oil, Linalool, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Fragrance (Parfum), Geraniol

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg