Beauté Pacifique
Prodnr.
6001553

ONE STEP CLEANSING&MOISTURIZING WATER

Skonsam ’all in one’ rengöring. Avlägsnar effektivt men skonsamt makeup och smuts och den har även en återfuktande effekt på huden.

Försäljningspris
349,00 kr
I lager

Beskrivning

One Step Cleansing & Moisturizing Water är en skonsam ’all in one’ rengöring. Den avlägsnar effektivt men skonsamt makeup och smuts och den har även en unikt effektiv återfuktande effekt på huden. Kan användas på alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Produkten är framställd av miceller, som är små oljemolekyler suspenderade i vatten. De små molekylerna löser upp och drar till sig alla oönskade partiklar av makeup och smuts på huden, som får en ren, fräsch och återfuktad finish. Parfymfri. 200 ml.

Unika egenskaper:
En skonsam men effektiv och uppfriskande rengöring
Tar bort all makeup och orenheter
Passar även den allra känsligaste huden

Instruktioner

Produkten används på en torr bomullspad som stryks över ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll. Följ upp med vårdande creme anpassad efter hudtyp/hudtillstånd.

Detaljer

Produkt nr.
6001553
Lager
5
Storlek
200 ml
Lanseringsdatum
2023-02-28
GTIN
5705676001553

Ingredienser

Aqua (Water), Polysorbate 20, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, PEG-10 Sunflower Glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tetrasodium Iminodisuccinate, p-Anisic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg