The Inkey List
Prodnr.
820708

Inkey Retinol Serum 30ml

Retinol är ett A-vitamin som är det bästa för hudförnyelse och riktar effektivt in sig på ålderstecken. Detta serum frisätts långsamt och hjälper till att rikta in sig på uppkomsten av fina linjer och rynkor med mindre risk för irritation.

Försäljningspris
184,00 kr
I lager

Beskrivning

Retinol är ett A-vitamin som är det bästa för hudförnyelse och riktar effektivt in sig på ålderstecken. Detta serum frisätts långsamt och hjälper till att rikta in sig på uppkomsten av fina linjer och rynkor med mindre risk för irritation. Retinol Serum ger även en uppljusande, jämnare hy.

Detaljer

Produkt nr.
820708
Lager
11908
Storlek
30 ml
Lanseringsdatum
2023-01-31
GTIN
5060879820708

Ingredienser

Water (aqua / eau),glycerin,butylene glycol,propanediol,dicaprylyl carbonate,tocopherol,hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer,squalane,polysorbate 60 ,sorbitan isostearate ,phenoxyethanol ,caprylyl glycol,phospholipids,glycine soja (soybean) oil,glycolipids,glycine soja (soybean) sterols,retinyl acetate,dimethicone,leuconostoc/radish root ferment filtrate,hyaluronic acid,dimethyl isosorbide,hydroxypinacolone retinoate,carbomer,glycerin,butylene glycol,carbomer,polysorbate 20 ,palmitoyl tripeptide-1,palmitoyl tetrapeptide-7,sodium lactate,tocopheryl acetate,tetrasodium glutamate diacetate,sodium hydroxide,sodium hydroxide,tetrahexyldecyl ascorbate

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

png