Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG10041

Signature Tweezer Slanted Soft Touch Blackout

Browgame Cosmetic Signature Slanted Tweezers är perfekt vinklade pincetter av högsta kvalité med precisionsvass spets för enkel plockning av dina bryn.Denna pincett har ett "soft-touch"grepp som gör att den ligger perfekt i handen.
Försäljningspris
229,00 kr
I lager

Beskrivning

Browgame Cosmetic Signature Slanted Tweezers är perfekt vinklade pincetter av högsta kvalité med precisionsvass spets för enkel plockning av dina bryn. Pincetterna är tillverkade i Italien där den fina spetsen gör det möjligt att plocka även de minsta stråna vid roten, utan att klippa av strået. Vill du ha en snygg men ändå precis pincett som hjälper dig plocka alla typer av hår så har du hittat rätt.

Instruktioner

Tillverkad av hållbart, svenskt rostfritt stål, Producerad och slipad i Italien för optimal precision, Det mjuka greppet ger en smooth känsla och optimal kontroll, Vass nog att för enskilda hårstrån, Perfekt slipad för att inte skrapa huden, Perfekt spänning i stålet för mjuk och kontrollerad plockning Designad för att prestera som ny, varje gång du använder den Behöver aldrig slipas

Detaljer

Produkt nr.
BG10041
Lager
270
Lanseringsdatum
2020-08-16
GTIN
7350076920096

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg