Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG40112

Original Lighted Makeup Mirror

Det mjuka, ljusa och anpassningsbara LED-ljuset ger en perfekt återspegling av färg och optimalt ljus för att applicera smink eller för att forma dina bryn.
Försäljningspris
789,00 kr
Tillfälligt slut

Beskrivning

Det mjuka, ljusa och anpassningsbara LED-ljuset ger en perfekt återspegling av färg och optimalt ljus för att applicera smink eller stärka ditt brow game. Ljusstyrkan kan justeras utefter egen smak baserat på vilket ljus som krävs för respektive tillfälle genom en touch-knapp på spegelns yta. Tryck på touch-knappen för att slå på/stänga av ljuset och justera ljuset genom att hålla inne knappen i minst två sekunder. Inkluderat finns en magnetisk 5x förstorande spegel som kan placeras i mitten av spegeln för att du enkelt ska kunna plocka dina bryn och applicera smink, på den plats som passar dig bäst.

Instruktioner

Överlägsen kvalité, Justerbart ljus via touch, Gjord av ABS för bästa möjliga hållbarhet, Laddning via typ-C USB laddningskabel (inkluderad), 5x magnetisk förstoringsspegel inkluderad, Mått: Total Höjd är 30m, Höjd & Bredd på spegeln är 19x16m, Diameter på förstorringsspegeln är 9,5cm

Detaljer

Produkt nr.
BG40112
Storlek
1 pcs
Lanseringsdatum
2020-08-15
GTIN
7350076920201

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg