BY TERRY
Prodnr.
brightening_cc_foundation

Brightening CC Foundation

Återfuktande serum foundation med en skir glowing finish. Ger 24 timmars lyster och återfuktning.

Försäljningspris
799,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Upplev en strålande hud med vår helt nya BRIGHTENING CC FOUNDATION.

Denna foundation har en fjäderlätt formula, är packad med hudvårdande ingredienser och skapar en omedelbar slöja av lyster i ansiktet som suddar ut ojämnheter och jämnar ut hudtonen samtidigt som den låter din naturliga skönhet lysa igenom. Den lätta formulan smälter sömlöst in i din hud och anpassar sig till din naturliga ton för en felfri look. Finns i 24 nyanser och passar alla hudtyper och hudtoner.

Den är noggrant utformad med 90% naturligt framställda ingredienser och kombinerar Intensive Glow-tekniken med förstklassiga hudvårdsaktiva ämnen som regenererande japanskt rosextrakt, Moisturizing Skin-Booster Complex berikat med aloe vera, phytosqualane och sheasmör. Dessa ingredienser arbetar i synergi för att förbättra hudens struktur, främja lyster och bibehålla optimal återfuktning.

Unik teknologi 

Berikad med 90% naturliga ingredienser är denna rena och veganska formula formulerad med:

- Japanskt rosextrakt: Fullpackad med antioxidanter som hjälper till med cellförnyelsen, för att bekämpa matthet och hålla din hud ungdomlig och strålande.

- Hydrating Skin-Booster Complex: Berikad med aloe vera, phytosqualane och sheasmör, säkerställer detta superboosterkomplex att din hud förblir fyllig och djupt återfuktad. Säg adjö till torrhet och hej till varaktig fukt och lyster, hela dagen.

- Brightening Niacinamide: en riktig uppljusande superstjärna, hjälper till att jämna ut din hudton och minska uppkomsten av ojämnheter, för en omedelbar ungdomlig look.

- Intensive Glow Technology: Upplev en strålande förvandling med vår Intensive Glow Technology. Denna foundation är formulerad med mikroniserade pigment och skapar en mjuk fokuseffekt, vilket säkerställer att du ser naturlig felfri ut med ett strålande resultat. 

- 24-timmars återfuktning och lyster: Vår närande formula ger upp till 24 timmars återfuktning och lyster, vilket gör att din hy ser fräsch och uppfriskad ut.

BRIGHTENING CC FOUNDATION är den perfekta foundation för en strålande och jämn hy med naturlig lyster som samtidigt vårdar din hud. Tack vare den återfuktande formulan förblir din hud mjuk och behaglig hela dagen.

Instruktioner

Applicera först Brightening CC Serum som bas för att korrigera och återfukta. Applicera sedan Brightening CC Foundation, börja i mitten av ansiktet och blanda utåt. För en skir färgton, applicera 1 pump och blanda med en fluffig borste i cirkulära rörelser. För en lätt/medium täckning, applicera 2 pump och använd en platt foundationborste eller en svamp. Fixera genom att applicera Hyaluronic Hydra Powder längs T-zonen, innan du lägger rouge med Brightening CC Palette.

Detaljer

Produkt nr.
brightening_cc_foundation
Storlek
30 ml

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg