• Hem
  • BY TERRY Hyaluronic Glow Setting Mist

NYHET FRÅN BY TERRY

Hyaluronic Glow Setting Mist

Återfuktande och fixerande settingspray med glow!

Hyaluronic Glow Setting Mist är en multifunktionell mist som återfuktar, grundar och fixerar din makeup i upp till 16 timmar. Dess hudvårdsberikande formula inkluderar BY TERRYs exklusiva teknologi av 8 olika hyaluronsyror med ett unikt skyddande komplex av Camellia Japonica- blomma, ceramider och probiotica som hjälper till att skydda huden mot föroreningar och fria radikaler för en frisk och felfri hud. Dess transparenta viktlösa textur och lättabsorberande formula känns behaglig med en icke uttorkande effekt i huden.

Hyaluronsyra har extremt återfuktande egenskaper och kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Behåll din huds ungdomlighet med kraften av 8 olika typer av hyaluronsyra med sin exklusiva teknologi som ser till att ge din hud en trippel återfuktning.

LANSERING 15 SEPTEMBER 2023
Hyaluronic Glow Setting Mist

Rek ut 509 kr / 100 ml

TO SET - TO PRIME - AS SKINCARE

NYCKELINGREDIENSER

8 TYPER AV HYALURONSYRA

Behåll din huds ungdomlighet med kraften av 8 olika typer av hyaluronsyra med sin exklusiva teknologi som ser till att ge din hud en trippel återfuktning:

  • Hyaluronsyra med hög molekylvikt ger omedelbar och intensiv återfuktning till hudens ytskikt och förhindrar uttorkning.
  • Hyaluronsyra med medelmolekylvikt plumpar huden och ger en slätare hudyta.
  • Hyaluronsyra med låg molekylvikt säkerställer en djupare, långvarig återfuktning av epidermis.

CAMELLIA JAPONICABLOMMA KOMPLEX 
Detta komplex har länge varit en uppskattad ingrediens i traditionell asiatisk hudvård för sina antioxidantrika egenskaper och förmåga att lugna samt föryngra huden. Dess essens ger en känsla av lugn, samtidigt som den hjälper till att skydda din hud från miljöpåfrestningar.

FRESHBIOME KOMPLEX
Är en kraftfull aktiv substans som innehåller 3 probiotika och 4 ceramider för att stärka hudbarriären från insidan, minska porerna och hålla oljighet samt fuktnivån i balans.

OM BY TERRY

BY TERRY är ett franskt premiumvarumärke med lyxiga, innovativa och multifunktionella makeup- och hudvårdsprodukter som passar alla åldrar. Grundaren Terry de Gunzberg har 35 års erfarenhet som innovativ produktutvecklare och har en förkärlek för både hyaluronsyra och rosor – runt vilka ingredienser hon också har byggt varumärkets två huvudserier kring. Terry de Gunzburg är mån om att sätta sin personliga prägel på sina produkter och mycket av det hon har skapat genom åren saknar motstycke på marknaden.