Löwengrip
Prodnr.
LO148-200

Clean & Calm - Micellar Water

Clean & Calm – Micellar Water är ett återfuktande och lugnande micellärvatten som skonsamt men effektivt avlägsnar orenheter och smink, även ögonmakeup. För en ren, fräsch och balanserad hud med synbart minimerade porer. 

Försäljningspris
169,00 kr
I lager

Beskrivning

Clean & Calm – Micellar Water är ett återfuktande och lugnande micellärvatten som skonsamt men effektivt avlägsnar orenheter och smink, även ögonmakeup. För en ren, fräsch och balanserad hud med synbart minimerade porer. Berikad med aktiva ingredienser som niacinamid, hyaluronsyra, glycerin, och allantoin. Stärker hudbarriären och främjar hudens naturliga fuktbalans samt elasticitet, stimulerar hudens cellförnyelse, lugnar och mjukgör. Porer och fina linjer minimeras. Ökar penetrationen av andra aktiva ingredienser, vilket gör huden mer mottaglig för efterföljande hudvård. Ingen extra rengöring behövs. Dermatologiskt testad och passar alla åldrar och hudtyper, även känslig hud. Produkten är 100% vegansk och tillverkad i Sverige. Avlägsnar ej vattenfast ögonmakeup. Produkten är oljefri och går att använda på fransförlängning.

Instruktioner

Använd morgon och kväll som ansiktsrengöring. Kan även användas som toner.  Produkten är oljefri och går att använda på fransförlängning.

Detaljer

Produkt nr.
LO148-200
Lager
7020
Lanseringsdatum
2022-01-23
GTIN
7350073863488

Ingredienser

Aqua (Water), Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propanediol, Niacinamide, Glycerin, Allantoin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid.

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg