• Hem
  • LÖWENGRIP - Cool Me - Deodorant

NYHET FRÅN LÖWENGRIP

Cool Me - Deodorant

SVALKANDE INNOVATION
Nya Cool Me - Deodorant ger en kylande effekt!

Löwengrip breddar sitt bästsäljande sortiment av deodoranter med en kylande och mjukgörande nyhet med långvarig effekt. Nya Cool Me – Deodorant motverkar svett och svalkar samtidigt varma armhålor. I oktober 2023 bjuder Löwengrip på deo-innovation i form av nya Cool Me – Deodorant: en effektiv antiperspirant med långvarigt skydd som dessutom ger en nedkylande effekt direkt vid applicering. Nyheten är särskilt bra att packa ned i träningsväskan, till solsemestern eller när man än önskar en kylande effekt med långvarig fräschör. Den kylande och lugnande effekten uppstår direkt vid applicering och uppnås av ingrediensen Mentyl Lactate som även lindrar hudirritation. Innehållet av andra generationens sheanöt återfuktar och mjukgör medan den närande antioxidanten Vitamin-E vårdar huden. Den snabbabsorberande formuleringen mjukgör och lämnar huden torr och len. Cool Me – Deodorant har en blomstrande och fruktig doft av aprikos och neroli som förhöjer varje applicering.

LANSERING 15 OKTOBER 2023
Löwengrip Cool Me - Deodorant
Rek ut 145 kr / 50 ml

Löwengrips sortiment av deodoranter

Bland Löwengrips bästsäljande sortiment av väldoftande deodoranter finns något för alla!

Cool Me – Deodorant (nyhet!)
En effektiv antiperspirant som ger en kylande effekt och ett långvarigt skydd mot svett. Med en doft av aprikos och neroli.

Count On Me – Deodorant
Njut av en lyxig och sofistikerad lotusdoft, effektivt skydd och en mjukgörande formulering berikad med andra generationens sheanöt.

Trust Me – Deodorant
En effektiv antiperspirant att lita på! Med en fräsch och fruktig doft av granatäpple och persika.

Healthy Glow – Deodorant
Denna mjukgörande och närande antiperspirant är berikad med pre- och probiotika och har en doft av honung och mysk.

Sensitive – Deodorant (ny förpackning)
En skonsam och effektiv antiperspirant med lugnande och mjukgörande formulering. Med en mild doft av iris och cederträ. Ny färg, samma härliga innehåll.

Om LÖWENGRIP

Löwengrip erbjuder ambitiösa och problemlösande skönhetsprodukter som levererar omedelbara och långvariga resultat. Vår unicitet utmärks av effektiva och skonsamma formuleringar som är inkluderande för känslig hud och hårbotten. Vi väljer noggrant ut både aktiva och vårdande ingredienser. Alltid presenterat i en minimalistisk rutin. Problemlösande produkter för en minimalistisk rutin. Vi kallar det AMBITIOUS BEAUTY