OM DERMAROME

 

Dermarome – Ledande inom hudvård och makeup

Ända sedan starten 1989 har vår grundtanken varit enkel – kunden i fokus genom kunskap, kvalitet och service.

Som partner serverar vi dig följande professionella, handplockade varumärken; bareMinerals, ELEMIS, PRIORI, NIOD, The Ordinary, The Chemistry brand, Löwengrip, BUXOM, Smith & Cult, Skinbetter science, Pharmaskincare, Kårby Organics, Holiday Wax, Lipsmart, Avène och  A-Derma. Med våra 30 år i branschen har vi en gedigen erfarenhet och arbetar progressivt för att skapa nya verktyg för kunskap och tillväxt. Vi vill tillsammans med våra partners på hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek stå för ökad kunskap, kvalitet och service i vår bransch.

Dermarome är Sveriges ledande hudvårdsleverantör med cirka 1 500 återförsäljare över hela landet. Vi omsätter drygt 280 mkr och är 75 anställda. Dermarome ingår i Dermanordic, Nordens ledande leverantör inom professionell hudvård och makeup. I företagsgruppen ingår Elisabethskolan, Sveriges äldsta hudvårdsskola, som fortfarande finns kvar. Elisabethskolans mål och ambition är att hålla utbildningen på högsta nivå för att motsvara branschens förväntningar och krav. Efter examen är du en auktoriserad hudterapeut och med CIDESCO-examen, anställningsbar för arbete utomlands.

Vi erbjuder

Kunskap

Vi har en passion för vårt arbete, som vi gärna delar med oss. Dermarome är lika mycket ett kunskapsföretag som en skönhetsleverantör och utbildar varje år över 3000 st hud- och spaterapeuter, massörer och andra som vill investera i sig själva. Kunskap är en färskvara, därför arbetar vi kontinuerligt på att erbjuda dig olika plattformar, allt från traditionella utbildningar till eLlearning, webinar eller olika roadtrips, där du kan fylla på din kunskapsbank.

Kvalitet

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en komplett, professionell varumärkesportfölj bestående av ledande varumärken som satsar aktivt på forskning och är i utvecklingens framkant. Vi eftersträvar att hålla samma höga kvalitet i alla led, från utbildning och marknadsföring till leverans och försäljning.

Service

Vi gillar att tänka i nya banor och arbeta progressivt för att skapa verktyg för tillväxt. Som din professionella partner är vårt mål att alltid vara tillgängliga för att kunna erbjuda dig vår gedigna kompetens och engagemang. Vi eftersträvar att hålla samma höga service i alla led, från utbildning och marknadsföring till leverans och försäljning.

VI VILL GÄRNA BLI DIN PARTNER

Kontakta oss så berättar vi mer