Skinbetter science
Prodnr.
SB5602

Clarity Regimen

SEE YOUR BEST SKIN CAMPAIGN
3 Clinically tested regimens

Försäljningspris
4319,00 kr
I lager

Beskrivning

Clarity Regimen är en beprövad och lättanvänd hudvårdsrutin för att behandla både ålderstecken och klarhet. Med denna rutin förbättras utseendet på oren hud samtidigt som den återfuktar, lugnar och föryngrar.

AlphaRet Clearing Serum
Detta serum ger den perfekt balansen mellan hudföryngring och klarhet. AlphaRet Clearing Serum är formulerad med vår patenterade retinoidteknologi (AlphaRet), salicylsyra, återfuktande och lugnande ingredienser för att föryngra och klargöra utseendet på en blank/ oljig och problemhud. Ger en klarare och friskare hud, med liten eller ingen irritation. Minimerar uppkomst av orenheter och porer. Förbättrar utseendet av hudton och struktur. Stärker hudbarriären och exfolierar huden.

Refresh Hydration Boosting Cream
Lätt återfuktande creme som ger en hälsosam hudbarriär. Innehåller niacinamide som förbättrar fukten och lystern i huden. Hud-identiska ceramider som förbättrar hudens barriär, elasticitet & återfuktning. Carbohydrate complex förbättrar hudens mjukhet, smidighet & minskar torra fläckar och klåda. Hjälper till att behålla fukten i huden. Skin lipid emollient complex hjälper till att förbättra barriärfunktion, förstärker ceramid effekten och hjälper till att bibehålla en långsiktig återfuktning.

AlphaRet Exfoliating Peel Pads
Exfolierande peel pads med en patenterad trippelsyraformulering bestående av mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra samt vår patenterade AlphaRet-tekniknologi, er denna produkt en omedelbar jämnare, mjukare och smidigare hud. Mjölksyra = Exfolierar huden och tillför fukt Glykolsyra = Exfolierar huden Salicylsyra = rengör och minskar porerna Resultat: - Exfolierar huden med liten eller ingen irritation - Minskar linjer, rynkor och porer - Förbättrar hudens struktur och ger en mjukare hud - Tar bort döda hudceller och motverkar igensatta porer

Detaljer

Produkt nr.
SB5602
Lager
204
Storlek
3 pcs
Lanseringsdatum
2023-03-15

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

png
png
png
jpeg
jpeg
jpeg