BY TERRY
Prodnr.
tea_to_tan_sun_powder

Tea to Tan Sun Powder

Fuktgivande och bronzande, hudvårdande puder med naturlig matt finish. 

Försäljningspris
699,00 kr
  • ny
I lager

Beskrivning

Förläng din solkyssta hud året runt med det helt nya BY TERRY Tea to Tan Sun Powder. Mer än bara en bronzer, förbättrar det hudens naturliga lyster, återfuktar, jämnar ut och skyddar för en strålande och felfri hud.

Berikat med mjukgörande ekologisk tranbärsolja, skyddande ekologisk svart te och närande naturlig sheasmör, bevarar dess formula hudens fuktighet för komfort hela dagen. Dess luftiga, ultramjuka textur består av patenterade biomimetiska inkapslade pigment som smälter samman med huden, och mjukgörande kiselsilikamikrosfärer som säkerställer en perfekt matt solbränna. Tack vare sin unika teknologi smälter pudret in i den tunnaste filmen för det mjukaste, mest naturliga färgresultatet.

Den lyxiga koppar- och silverförpackningen är helt återvinningsbar, och den speciella smyckedetaljen på förpackningen är inspirerad av sommarens livfulla färger. Upptäck BY TERRY's nya tolkning av solen. Förstärk den sensoriska upplevelsen, en förtrollande doft följer med varje användning och bjuder in dig på en härlig resa.

Finns i 4 nyanser för att framhäva alla hudtoner.

UNIK TEKNOLOGI

I kärnan av detta solpuder finns en fusion av det finaste ur rena och veganska ingredienserna, noggrant valda för att nära och skydda huden:

- Bio Tranbärsolja: fuktgivande och antioxidanta egenskaper - ger en silkeslen textur som smidigt glider på huden.

- Bio Darjeeling Svart Te: antioxidantrika egenskaper - skyddar huden från miljögifter och främjar en ungdomlig hy.

- Naturligt Sheasmör: Närande egenskaper - arbetar i harmoni med pudret för att återfukta och stärka huden, vilket gör den silkeslen och mjuk att röra vid.

- Biomimetiska belagda pigment: Utvunnet ur en patenterad teknik inspirerad av naturen, imiterar de strukturen av ceramiderna och säkerställer perfekt fästning och texturaffinitet för en felfri andra hud-effekt. Denna unika teknologi skapar en "näckros-effekt" som skapar en skyddande barriär som bibehåller hudens fuktighet och erbjuder optimal komfort hela dagen. Den möjliggör inkapslade pigment att sprida färgen utan att förändra den.

- Silikamikrosfärer: Mattifierande medel - hjälper absorbera överflödigt sebum på huden för en sammetslen matt finish. De gör texturen lätt och silkeslen, underlättar enkel applicering och jämn fördelning över huden. De reglerar glans och hjälper sminket att hålla längre.

Oavsett om du vill förbättra din hudton eller subtilt skulptera dina drag, är detta hydra-bronze solpuder den perfekta skönhetsaccessoaren för en strålande, naturligt solbränd hy året runt.

Instruktioner

För en mjuk solkysst effekt:

Cirkulera en stor fluffig borste i Tea to Tan Sun Powder, såsom TOOL-EXPERT Dual-Ended Brush eller TOOL-EXPERT Retractable Kabuki. Applicera i en "3-formad" figur till ansiktet, dvs. längs hårfästet, kindbenen och käklinjen. Blanda jämnt och enhetligt med svepande rörelser för att uppnå en felfri färgharmoni.


För en intensivare solkysst effekt:

Applicera TEA to TAN mist på huden som en solskyddsprimer, med TOOL EXPERT Face & Body Brush.

Sedan, applicera TEA to TAN Sun Powder i en "3-formad" figur, dvs. längs hårfästet, kindbenen och käklinjen.

Blanda jämnt och enhetligt med svepande rörelser för att uppnå en felfri färgblandning.

För en mer intensiv nyans, upprepa processen och fokusera på ansiktets högsta punkter, såsom hårfästet, kindbenen och näsryggen.

Detaljer

Produkt nr.
tea_to_tan_sun_powder
Storlek
10 g

Ladda ner foton

Hämta vald eller alla

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg